Alfa Romeo Giulietta, in Romania de la 17.900 euro (doar in noiembrie)

Lansat de ceva vreme în Europa de Vest, modelul compact al celor de la Alfa Romeo a ajuns şi în România. Preţurile pentru urmaşul lui 147 sunt cuprinse între 20.400 şi 29.000 euro (TVA inclus), însă cu ocazia lansării importatorul AutoItalia oferă discount-uri de 2.500 euro pentru fiecare versiune, valabile toată luna noiembrie.

Giulietta este disponibilă cu şase motorizări, trei pe benzină şi trei diesel. Din prima categorie fac parte motoarele de 1,4 litri T-Jet de 120 CP, 1,4 litri MultiAir de 170 CP şi top-modelul turbo de 1,8 litri şi 235 CP care echipează versiunea sportivă Quadrifoglio verde. Diesel-urile sunt reprezentate de un 1,6 litri de 105 CP şi de un 2 litri în două versiuni de putere – 140 şi 170 CP.

Există trei versiuni de echipare – Progression, Distinctive si Quadrifoglio Verde – iar dotările primei includ şase airbag-uri, aer condiţionat, geamuri şi oglinzi electrice, închidere centralizată, computer de bord, CD cu MP3 player şi comenzi pe volan, ABS şi ESP. Echipare generoasă, însă preţurile sunt premium chiar şi cu discount-ul aplicat.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.