Alfa Romeo Giulietta, in Romania de la 17.900 euro (doar in noiembrie)

Lansat de ceva vreme în Europa de Vest, modelul compact al celor de la Alfa Romeo a ajuns şi în România. Preţurile pentru urmaşul lui 147 sunt cuprinse între 20.400 şi 29.000 euro (TVA inclus), însă cu ocazia lansării importatorul AutoItalia oferă discount-uri de 2.500 euro pentru fiecare versiune, valabile toată luna noiembrie.

Giulietta este disponibilă cu şase motorizări, trei pe benzină şi trei diesel. Din prima categorie fac parte motoarele de 1,4 litri T-Jet de 120 CP, 1,4 litri MultiAir de 170 CP şi top-modelul turbo de 1,8 litri şi 235 CP care echipează versiunea sportivă Quadrifoglio verde. Diesel-urile sunt reprezentate de un 1,6 litri de 105 CP şi de un 2 litri în două versiuni de putere – 140 şi 170 CP.

Există trei versiuni de echipare – Progression, Distinctive si Quadrifoglio Verde – iar dotările primei includ şase airbag-uri, aer condiţionat, geamuri şi oglinzi electrice, închidere centralizată, computer de bord, CD cu MP3 player şi comenzi pe volan, ABS şi ESP. Echipare generoasă, însă preţurile sunt premium chiar şi cu discount-ul aplicat.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.