Am trait s-o vad si pe asta: gene pentru faruri :)

Lumea tuning-ului e una pestriţă, plină de excentrici, dar se pare că încă mai e loc de surprize. Cum ar fi asta. Adică nişte oameni au făcut un brainstorming şi au ajuns la concluzia că genele pentru faruri ar fi o idee bună. Au şi un argument puternic, dacă stai să te gândeşti: din moment ce au apărut pleoape pentru faruri, de ce nu şi gene?

Compania care face asta se numeşte CarLashes, iar pe site-ul lor puteţi găsi poze cu gene montate pe tot felul de maşini, de la Beetle la S-Class. Iar dacă vă place ce vedeţi acolo (caz în care Paris Hilton e idolul vostru în viaţă) aveţi şi instrucţiuni de montaj. Doamne fereşte!

Via autoevolution.com

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.