Atentie, prostituate!

Iată un nou semn de circulaţie din seria celor de necrezut, care a dat peste cap traficul lângă oraşul Treviso din Italia. Indicatorul încadrează într-un triunghi roşu o femeie cu sâni mari, fustă mini, tocuri înalte şi o poşetă în mână, iar dedesubt stă scris „Attenzione, prostitute”.

Circa 30 de semne de acest gen au fost postate pe şoseaua preferată de prostituate. Acum sunt curios dacă indicatorul acesta e de avertizare sau de informare. Cum se traduce pentru şoferi? Atenţie la prostituatele care traversează strada sau atenţie, zonă cu prostituate? Cine ştie?

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Atentie, prostituate!”

  1. M-am amuzat destul de tare cand am citit stirea asta, a aparut pe mai multe siteuri. Ceva de genu este si la noi in tara, dar semnul avertizeaza ca in zona sunt betivi :)) Daca gasesc o sa postez linkul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.