Audi a cumparat 9 procente din clubul de fotbal Bayern Munchen

schweinsteigerMişcare surprinzătoare făcută de Audi astăzi. Compania germană a anunţat că a cumpărat 9,09% din clubul Bayern Munchen, contra sumei de 90 milioane de euro. Audi este sponsorul tehnic al clubului încă din 2002, furnizând automobilele necesare echipei.

Prin participarea directă în club, cele două mărci de succes se apropie şi mai mult„, a declarat chairman-ul Audi, Rupert Stadtler. „În afară de angajamentul financiar, există planuri pentru a întări prezenţa globală a ambelor brand-uri, sub forma dezvoltării de şcoli de fotbal în toată lumea”, se arată în comunicatul Audi. Practic, fiecare dintre cele două brand-uri se va folosi de expunerea celuilalt în zonele unde e loc de dezvoltare.

Bayern Munchen este cel mai de succes şi cel mai bogat club de fotbal din Germania, având în proprietate şi modernul stadion de 69.000 de locuri, Allianz Arena.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.