Audi A7: poze-spion cu masina necamuflata

audia7-4Audi A7 este gata. Ne-o arată pozele publicate de worldcarfans.com, în care putem vedea maşina fără nici un fel de camuflaj. Limocoupe-ul celor de la Audi se aseamănă foarte mult cu A5 Sportback, mai ales în partea din spate, realizată în acelaşi stil care aminteşte de Avant.

Partea frontală afişează faruri cu o formă nouă, un „bot” ascuţit şi un spoiler agresiv. La fel ca A5 Sportback, geamurile portierelor nu au rame, iar A7 pare mai lung şi mai scund decît acesta – impresie dată de consolele faţă şi spate masive. Portbagajul are ataşat un eleron aerodinamic şi pare a avea acelaşi sistem de deschidere cu cel de la Porsche Panamera.

A7 va fi un concurent pentru Mercedes-Benz CLS, Porsche Panamera sau Aston Martin Rapide. E de aşteptat ca noul Audi să dispună de motoare foarte puternice. Sursele celor de la Worldcarfans vorbesc de un turbo pe benzină de 3 litri, de un V8 supraalimentat şi de un V8 TDI care va avea un cuplu maxim de camion, de 800 Nm. Bineînţeles, A7 va fi oferit cu sistemul de tracţiune integrală Quattro, dar şi cu o transmisie automată cu 7 trepte.

Audi va prezenta noul A7 la începutul anului viitor.

Sursa: worldcarfans.com

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.