Audi RS6: v-ar placea sa arate asa?

Nici n-au apărut bine primele fotografii cu noul Audi A6 că lumea s-a apucat să deseneze viitorul RS6, versiunea sport a modelului de clasă mare din Ingolstadt. Pornind de la una din pozele oficiale furnizate azi de Audi, Edeli Dan-Ioan a pus pe hârtie monitorul computerului viziunea lui despre RS6.

A adăugat un spoiler frontal agresiv, caracteristic modelelor RS, jante cu un model spectaculos, oglinzi vopsite în argintiu şi praguri. Ce a ieşit puteţi judeca voi singuri analizând pozele.

Aştept şi interpretarea părţii posterioare a maşinii, că despre faţă m-am lămurit: arată foarte bine. Chiar nu m-aş supăra deloc dacă aşa va arăta viitorul RS6. Am doar un amendament: garda la sol atât de coborâtă e spectaculoasă, însă mi-e greu să cred că poate funcţiona altundeva decât pe circuitele de curse. Keep up the good work, Dan!

Update: omul nostru a făcut şi partea din spate a maşinii, o puteţi vedea în galeria foto. Nice 🙂

Mai multe randări de acelaşi autor găsiţi aici.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Un comentariu la „Audi RS6: v-ar placea sa arate asa?”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.