Autoklass a deschis o noua reprezentanta Mercedes-Benz la Ploiesti

autoklass_ploiesti1Autoklass Grup şi-a extins reţeaua cu o nouă locaţie, Autoklass Ploieşti, deschiderea oficială a noului centrului autorizat Mercedes-Benz având loc joi, 30 iulie. 

Prezent la ceremonia de deschidere, domnul Michael Grewe, CEO Mercedes-Benz România, a subliniat importanţa deosebită a noii locaţii : „Mercedes-Benz înseamnă calitate, tradiţie şi capacitatea de a fi alături de oameni de-a lungul timpului, lasând lucruri frumoase în urma sa. Felicitari grupului Autoklass pentru munca depusă în construirea acestui spaţiu şi pentru că este de fiecare dată alături de clienţii săi”.

Aflat pe Strada Ştrandului nr. 61A, Centrul Autoklass Ploieşti ocupă o suprafaţă de 20.117 mp, din care suprafaţa construită este de 2.879 mp. Spaţiul destinat showroom-ului este de aproximativ 750 mp, iar suprafaţa atelierului este de 1677 mp. Service-ul dispune de opt posturi de lucru mecanică-electricitate, două spălătorii, cabine de vopsit, inclusiv autoutilitare, şi permite repararea simultană a şase camioane.

Investiţia totală a Grupului Autoklass atât pentru service, cât şi pentru showroom este de 3 milioane de euro.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.