Bernie Ecclestone face bani si din vanatai

Luna trecută, boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost jefuit în plină stradă la Londra. Miliardarul englez şi prietena lui de 30 de ani au fost „uşuraţi” de vreo 200.000 lire sterline (un ceas Hublot super scump, bijuteriile domnişoarei şi bani). Mai mult, Bernie a fost şi bruscat, rămânând după incident cu mai multe vânătăi pe faţă. Ce credeţi că a făcut britanicul după asta?

Ceea ce ştie el cel mai bine să facă, adică bani. A apărut cu faţa „tamponată” într-un afiş publicitar al mărcii Hublot, alături de textul „Vedeţi ce fac oamenii pentru un Hublot”. Producătorul elveţian de ceasuri a confirmat într-un comunicat de presă că fotografia cu Bernie lovit este reală, iar textul din reclamă a fost conceput chiar de magnat.

Reclamele vor apărea începând de miercuri în ziarele Financial Times şi International Herald Tribune. Aşa că dauna suferită de Ecclestone în urma jafului a fost recuperată înzecit. Aşa e viaţa, unii scot bani şi din bătăile încasate 🙂

Via | Worldcarfans

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Bernie Ecclestone face bani si din vanatai”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.