BMW Seria 3 GT, primele fotografii „scapate” pe internet

BMW-Seria-3-GT-model-320i-3Primele fotografii cu noul BMW Seria 3 GT au apărut pe un forum auto din Franța, cu mai puțin de o lună înaintea prezentării oficiale a modelului la Salonul Auto de la Geneva.

Pozele par cât se poate de oficiale și ne arată doar exteriorul lui Seria 3 GT. Designul nu surprinde deloc, dacă ați văzut Seria 5 GT (în poze, căci pe stradă e mai greu să găsiți unul) vă veți da seama că arată cam la fel, mai puțin unele detalii proprii Seriei 3, cum ar fi farurile îngemănate cu grila și… cam atât. Ce-i drept, Seria 3 GT e parcă mai puțin urât decât Seria 5 GT, judecați voi dacă asta e o calitate sau nu. În poze vedem două modele, 320i și 335i, ultimul echipat cu pachetul aerodinamic M, de unde și spoilerele mai agresive.

Continui să rămân perplex în legătură cu rațiunea de a fi a acestui model, mai ales când există Seria 3 Touring sau X3. OK, Seria 3 GT e mai practic decât Seria 3 sedan, dar de ce ar avea nevoie BMW de un fel de Renault Laguna în gamă? N-am găsit un răspuns la întrebarea asta, așa că mai bine să vorbim de motoare. E de așteptat ca Seria 3 GT să aibă aceleași motorizări ca Seria 3 sedan și să fie disponibilă fie cu tracțiune spate, fie cu tracțiune integrală xDrive.

Cât despre platformă, așa cum Seria 5 și Seria 5 GT folosesc o platformă modificată a Seriei 7, e posibil ca și Seria 3 GT să fie tot un Seria 7 pe dedesubt. Dar să nu anticipăm, comunicatul oficial al BMW n-ar trebui să întârzie prea mult…

Sursa: worldscoop.forumpro.fr via Worldcarfans

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „BMW Seria 3 GT, primele fotografii „scapate” pe internet”

  1. Eu unul nu văd utilitatea acestui model. Pe lângă faptul că nu e atrăgător estetic, se pare că BMW nu a învăţat nimic din vânzările jenante ale lui Seria 5 GT. Îmi e greu să înţeleg decizia lor cu aceste modele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.