BMW Seria 3 GT, primele fotografii „scapate” pe internet

BMW-Seria-3-GT-model-320i-3Primele fotografii cu noul BMW Seria 3 GT au apărut pe un forum auto din Franța, cu mai puțin de o lună înaintea prezentării oficiale a modelului la Salonul Auto de la Geneva.

Pozele par cât se poate de oficiale și ne arată doar exteriorul lui Seria 3 GT. Designul nu surprinde deloc, dacă ați văzut Seria 5 GT (în poze, căci pe stradă e mai greu să găsiți unul) vă veți da seama că arată cam la fel, mai puțin unele detalii proprii Seriei 3, cum ar fi farurile îngemănate cu grila și… cam atât. Ce-i drept, Seria 3 GT e parcă mai puțin urât decât Seria 5 GT, judecați voi dacă asta e o calitate sau nu. În poze vedem două modele, 320i și 335i, ultimul echipat cu pachetul aerodinamic M, de unde și spoilerele mai agresive.

Continui să rămân perplex în legătură cu rațiunea de a fi a acestui model, mai ales când există Seria 3 Touring sau X3. OK, Seria 3 GT e mai practic decât Seria 3 sedan, dar de ce ar avea nevoie BMW de un fel de Renault Laguna în gamă? N-am găsit un răspuns la întrebarea asta, așa că mai bine să vorbim de motoare. E de așteptat ca Seria 3 GT să aibă aceleași motorizări ca Seria 3 sedan și să fie disponibilă fie cu tracțiune spate, fie cu tracțiune integrală xDrive.

Cât despre platformă, așa cum Seria 5 și Seria 5 GT folosesc o platformă modificată a Seriei 7, e posibil ca și Seria 3 GT să fie tot un Seria 7 pe dedesubt. Dar să nu anticipăm, comunicatul oficial al BMW n-ar trebui să întârzie prea mult…

Sursa: worldscoop.forumpro.fr via Worldcarfans

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Un comentariu la „BMW Seria 3 GT, primele fotografii „scapate” pe internet”

  1. Eu unul nu văd utilitatea acestui model. Pe lângă faptul că nu e atrăgător estetic, se pare că BMW nu a învăţat nimic din vânzările jenante ale lui Seria 5 GT. Îmi e greu să înţeleg decizia lor cu aceste modele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.