Ce masini isi mai cumpara bugetarii: Volkswagen Passat R36…

Aţi văzut vreodată pe stradă un Passat R36? Mă gândeam eu. Deşi poartă numele poate celei mai banale berline de clasă medie, acest model de Passat e foarte rar. Are un motor V6 pe benzină de 3,6 litri care dezvoltă 300 cai-putere, tracţiune integrală şi un design personalizat.

Maşina accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,6 secunde, fiind cam cel mai rapid model din gama VW din acest punct de vedere. Dar şi printre cele mai scumpe, preţul pornind de la 35.986 euro (42.823 euro cu TVA).

Acum dacă vă întrebaţi ce fel de client român îşi cumpără un Passat R36, e suficient să citiţi ultimul număr al revistei Kamikaze. Clientul este Romgaz. Directorii de la această companie de stat şi-au „tras” anul trecut un Passat R36, pe care noi am dat 45.000 euro. Deh, nu puteau să-şi ia orice Passat TDI de „fraieri”. Că de Logan nici n-are rost să vorbim, e prea jos pentru pretenţiile lor. Muriţi, bă!

Sursa: Kamikaze

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.