Chrysler dezvaluie si interiorul noului 300C

După primele imagini cu exteriorul, acum putem admira şi interiorul noului Chrysler 300C. Schimbările sunt destul de mari faţă de modelul actual, cele mai mari schimbări fiind operate la consola centrală (care integrează acum un display de 8,4 inch), volan şi instrumentele de bord. Formele curbe au luat locul celor rectangulare, iar imitaţia de lemn a fost înlocuită de lemn veritabil (cel puţin aşa pare). Cert este că lemnul are o pondere mult mai mare decât înainte în interior.

În mare, acelaşi habitaclu va fi regăsit şi pe modelul Lancia ce va fi vândut în Europa de anul viitor. Acesta va folosi platforma tehnică a lui 300C, cu menţiunea că va dispune şi de propulsoare diesel provenite din „banca de organe” Fiat. La rândul lui, 300C ştim bine că foloseşte platforma vechiului Mercedes-Benz E-Class. Ceea ce nu e lucru rău, având în vedere fiabilitatea acesteia şi faptul că grupul Fiat face astfel economii importante.

Via | Autoblog.it

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.