Citroen face uitat noul C4 cu DS4

Al doilea model din seria DS a celor de la Citroen, DS4, a fost divulgat. Primele fotografii ale maşinii bazate pe platforma tehnică a lui C4 au fost postate pe pagina de Facebook a mărcii franceze.

Versiunea „de fiţe” a lui C4 arată clar mult mai bine, fiind inspirată de conceptul DS High Rider, însă spre deosebire de acesta, are cinci portiere! Nu, nu sunt orb, dacă vă uitaţi mai atent la pozele din profil veţi vedea decuparea uşilor din spate, care au mânerele ascunse, după moda lansată de Alfa cu 156.

Ca motorizări, DS4 va merge pe cunoscutele 1.6 pe benzină (120, 155 şi 200 cai-putere), precum şi pe dieselurile de 110 şi 160 CP. O versiune e-HDi e de asemenea în cărţi.

Eu cred şi sper totuşi că maşina va fi oferită şi într-o versiune cu trei portiere, ca în cazul conceptului. Mai multe amănunte vom afla pe măsură ce ne apropiem de lansarea modelului în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Via leblogauto.com

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.