Criza economica? Cel mai mare Ferrari Store din Europa de Est s-a deschis la Bucuresti…

Ferrari_storeAstăzi a fost inaugurat pe Calea Victoriei primul Ferrari Store din România, în urma unei investiţii de 4,2 milioane de euro. Magazinul are o suprafaţă de 500 metri pătraţi, fiind cel mai mare din Estul Europei şi al doilea de pe continent, după cel de la Milano!

Capitalul investit nu este însă italian, ci românesc, magazinul aparţinând companiei Forza Rossa, importatorul oficial al Ferrari în România. Al cărei patron este Ion Bazac, fostul ministru al sănătăţii. Acesta estimează pentru anul viitor vânzări de 2 milioane de euro, adică 5.500 euro/mp de showroom, mai puţin decât la Milano, dar mai mult decât la Atena sau Kiev.

La inaugurare a participat şi pilotul de rezervă al Scuderiei Ferrari, Giancarlo Fisichella, care a acordat autografe şi a răspuns întrebărilor jurnaliştilor. „“A ajunge să fac parte din echipa Ferrari a fost un vis pentru mine, deci să fiu aici prezent la deschiderea acestui magazin mi se pare, de asemenea, un vis. Magazinul este superb şi vreau să-i felicit pe toţi cei care s-au străduit să deschidă acest Ferrari Store“, a spus Fisico.

Forza Rossa a avut o cifră de afaceri în 2009 de 8 milioane de euro, livrând 25 de maşini. Pentru anul viitor, importatorul Ferrari estimează că va vinde 35 de unităţi, profitând de lansarea noului model 458 Italia, care va fi adus în România din martie, la un preţ de pornire de 170.000 euro.

În magazinul Ferrari de pe Calea Victoriei nr. 1-5 puteţi găsi orice, de la articole de îmbrăcăminte, machete auto(250-500 RON), brelocuri (22 euro), căni (18 euro), biciclete (1.100 euro) până la un monopost fără motor, în valoare de 200.000 euro. Bani să fie…

Sursa: Hotnews

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.