Cu 185 km/h prin Bucuresti…

Nu mai e nici o șmecherie să mergi cu 250 km/h pe autostrăzile patriei, (aproape) oricine poate să facă asta. Ca să mergi cu 185 km/h prin oraş e nevoie însă de un individ cu totul și cu totul special… Exemplarul este din Bucureşti, are 24 ani şi un BMW M3, la volanul căruia a fost surprins de poliţişti gonind cu 185 km/h pe bulevardul Brâncoveanu…

Nu cred că mai e ceva de comentat, poate doar că este recordul absolut înregistrat vreodată în Bucureşti de aparatele radar. Sper doar ca alţi idioţi să nu încerce să doboare acest record.

PS: Punem pariu că imbecilii de acest gen nu se vor linişti nici când vom avea şi noi măcar un circuit de curse în România? Sunt prea reduşi mintal ca să poată înţelege ceva din pilotajul pe circuit, lor nu le trebuie decât de o linie dreaptă pe care să o calce…

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Cu 185 km/h prin Bucuresti…”

 1. Pur si simplu inconstienti. Dupa ce ca isi pun propria viata in pericol o mai pun si pe a celor din jur. Daca ii sarea un caine in fata si la viteza aia se speria si intra de exemplu intr-un magazin, pe trotuar etc.

  Eu i-as anula permisul fara drept de a putea sa il ia din nou. Sa nu mai poata sa conduca pe viata.

 2. Salut,

  Asta e consecinta lipsei de autoritate a institutiilor statului si a legilor prost facute !

  Despre dobitoc ce sa spun ? Bolnav mintal !

  A ajuns rau daca se lauda cu ilegalitatile comise !

  Banuiesc ca nu are calitati daca se lauda cu asa ceva !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.