Culmea limuzinei: Aventador cu patru portiere

Lamborghini-Aventador-Limo-by-Cars-for-Stars-3
Nu știu cum să tratez știrea aceasta: să râd sau să plâng… cred că merge să râd cu lacrimi. Nu de alta, dar proiectul ar putea deveni realitate la un moment dat (deocamdată e cât se poate de virtual). Așadar, cocalarul și manelistul român ar putea avea un nou obiect al afecțiunii sale supreme, în forma unui Aventador cu mai mult de două locuri și patru portiere (toate lambo-style) realizat destul de aproape de noi, în Marea Britanie.

Inițiat de Cars for Stars (o companie specializată în închirieri auto de lux), proiectul ar putea vedea lumina zilei dacă se găsește sponsorul potrivit (poate Becali, că tot o să treacă pe acolo cu ocazia returului Chelsea-Steaua). La fel ca la limuzinele clasice, interiorul include o zonă de tip lounge destinată clienților.

Eu am detectat deja câteva mari semne de întrebare: cum rezolvă problema înălțimii interioare (doar e un supercar) și ce vor face prea distinșii ocupanți ai locurilor din spate la accelerațiile mai rapide datorate propulsorului de 700 CP?

În speranța că astfel de întrebări nu-și vor afla răspunsul, vă las să vă “delectați” cu câteva poze și un filmuleț ale oribi… pardon, viitoarei super-limuzine.

Sursa: Carsforstars.net

 

3 comentarii la „Culmea limuzinei: Aventador cu patru portiere”

  1. deloc nu imi place, arata foarte ciudat, ma gandesc numai la 50Cent :))

  2. Arata… deloc bine, chiar nu imi place. Si daca as fi in aceeasi situatie, nu cred ca as mai apuca sa rad, as plange fara sa stau pe ganduri 🙂

  3. Si eu am detectat cateva probleme si mai importante. Sa fim seriosi, gropi nu sunt numai la noi in tara. Daca eu sunt milionar si vreau sa inchiriez limuzina asta pentru o nunta, s-ar putea sa o aduc inapoi fara anumite componente din caroserie. Uitati-va cat de joasa e garda si cat de lunga masina.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.