Cum sa-ti “tunezi” Citroen-ul personal pe banii Citroen

citroen_ds3Citroen România invită la concurs toţi posesorii de automobile produse de marca franceză. Denumit „Citroen-ul meu”, concursul constă în trimiterea unei fotografii cu maşina personală pe site-ul importatorului. Atenţie, fotografia trebuie să prezinte Citroen-ul vostru „într-o ipostază specială, care să îi pună în valoare calităţile”. Deci fără poze stil hi5, da?

Autorii celor mai apreciate trei fotografii vor primi cadou câte un pachet de accesorii originale Citroen, la alegere din lista oferită de importator, în limita a 500 euro (TVA inclus). Aşa că, dacă nu ştiaţi cum să faceţi rost de un kit de caroserie sport pentru C4 fără să vă destabilizaţi bugetul, apucaţi-vă de făcut poze.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Cum sa-ti “tunezi” Citroen-ul personal pe banii Citroen”

  1. Pe banii Citroen sau ai proprietarului, cu siguranta ca un scut metalic este bine sa ai. Te protejeaza de pietre, namol si praf, mai ales la ce drumuri avem in tara asta. Protectia metalica protejeaza motorul, cutia de viteze si baia de ulei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.