Dacia Dokker ne arata si spatele in prima reclama

Prima reclamă pentru Dacia Dokker e veselă, colorată și pune accentul pe versatilitatea și spațiul interior al mașinii. Mai important însă, putem vedea cu ocazia asta și spatele lui Dokker. Care arată chiar OK, în stilul celui de la Logan MCV.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

5 comentarii la „Dacia Dokker ne arata si spatele in prima reclama”

  1. nici macar o reclama nu sunt in stare sa faca, zici ca e reclama la jucarii si firma de travel… masina arata urat, nimic special… sa cumperi o masina doar pentru spatiu, noooo, spatiu gasesti si la alte marci.
    deci in concluzie au mai scos un nume ca restul e praf…

  2. Reclama este draguta. Dokker se vrea un family car marca Dacia. Nu stiu daca ati observat, dar in reclama se pune foarte mult accent pe spatiu. Din punctul meu de vedere este o masina urata.

    Sunt convins ca sunt si persoane care abia asteapta sa o cumpere.

  3. Destul de reusit modelul acesta, este foarte utila si mai flexibila usa din spate pentru deschiderea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.