Dacia Dokker ne arata si spatele in prima reclama

Prima reclamă pentru Dacia Dokker e veselă, colorată și pune accentul pe versatilitatea și spațiul interior al mașinii. Mai important însă, putem vedea cu ocazia asta și spatele lui Dokker. Care arată chiar OK, în stilul celui de la Logan MCV.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

5 comentarii la „Dacia Dokker ne arata si spatele in prima reclama”

  1. nici macar o reclama nu sunt in stare sa faca, zici ca e reclama la jucarii si firma de travel… masina arata urat, nimic special… sa cumperi o masina doar pentru spatiu, noooo, spatiu gasesti si la alte marci.
    deci in concluzie au mai scos un nume ca restul e praf…

  2. Reclama este draguta. Dokker se vrea un family car marca Dacia. Nu stiu daca ati observat, dar in reclama se pune foarte mult accent pe spatiu. Din punctul meu de vedere este o masina urata.

    Sunt convins ca sunt si persoane care abia asteapta sa o cumpere.

  3. Destul de reusit modelul acesta, este foarte utila si mai flexibila usa din spate pentru deschiderea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.