Dacia Duster imbraca “uniforma” politiei

După Logan şi Logan MCV a venit rândul celui mai mediatizat automobil produs de Dacia, SUV-ul Duster, să intre în dotarea poliţiei rutiere. Primele fotografii au fost publicate de blogul gadgetescu.ro şi arată un Duster inscripţionat şi echipat cu girofar, cameră video şi radar. Înmatriculată în Argeş, maşina nu este în echiparea de top (vezi jantele de tablă), aşa cum era de aşteptat după scandalul cu Loganurile de 70.000 euro, dar dispune de tracţiune integrală şi aer condiţionat. Dragi şoferi, vă doresc cât mai puţine întâlniri cu Duster-ele de poliţie!

Sursa: gadgetescu.ro

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Dacia Duster imbraca “uniforma” politiei”

  1. Am vazut la inceputul anului un Duster la politia de frontiera, arata super si avea si troliu. Cred ca era dat in probe sa fie exploatat in frontiera

  2. Frumos!!! Dar de ce nu sunt mai multe? Nu cred ca ar strica ca multe masini din dotarea politiei sunt vechi si depasite. Cu masini vechi nu poti alerga dupa infractori.

  3. Si iata Golanul MCV intrand in galeria supercarurilor din dotarea politiei de pe mapamond, alaturi de Caparo T1, Lambo Gallardo sau Carrera S. :D))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.