Dacia Duster Pick-Up? De ce nu?

Teophilus Chin, un malaysian căruia îi place să se joace cu maşinile în Photoshop, a realizat această ilustraţie computerizată care înfăţişează un pick-up realizat pe baza lui Duster. Trecând peste design, cărora unora poate să le placă, iar altora nu, ideea ridicată la fileu e interesantă.

Actualul „papuc” bazat pe Logan l-a înlocuit pe cel vechi, însă nu în totalitate. Au dispărut versiunile 4×4, dar şi cele cu cabină dublă. În acest context, un pick-up bazat pe Duster ar veni la fix. Ar acoperi cererea de utilitare uşoare 4×4 din România, iar Dacia ar mai face nişte bani. Plus că ar putea să realizeze şi o variantă cu cabină dublă, care ar putea fi pentru mulţi români şi maşină de serviciu şi maşină de familie.

Chiar dacă Dacia nu a făcut vreun anunţ referitor la un astfel de model, sunt sigur că îl iau în considerare.

Sursa: Teophilus Chin

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.