Dacia mareste cadenta de fabricatie la 1340 vehicule pe zi

Programul „Rabla” din ţările vest-europene reprezintă o mană cerească pentru Dacia. Urmare a programelor de relansare a pieţelor auto, adoptate de mai multe ţări din Europa, printre care şi România, uzina Dacia din Piteşti va mări cadenţa de fabricaţie de la 1200 vehicule/zi la 1340 vehicule/zi, începând cu data de 15 iunie 2009.

Această mărire a cadenţei va conduce şi la creşterea cu aproximativ 500 salariaţi a efectivelor uzinei. Vor fi recrutaţi salariaţi cu precădere dintre foştii angajaţi care au beneficiat de contracte de muncă pe durată determinată (CDD).

Totodată, unui număr de 400 salariaţi cu contracte de muncă pe durată determinată (CDD) li se va prelungi contractul.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.