Dacia pune la bataie cinci modele Duster intre 15 si 18 aprilie

Joi, 15 aprilie, demarează la Dacia operațiunea „Porți deschise” în cadrul căreia patru modele Dacia Duster pot fi câștigate la „Jocul cheii” și încă unul este pus în joc la tombolă. Vizitatorii showroom-urilor Dacia pot descoperi și testa în premieră SUV-ul Duster, timp de patru zile, până în 18 aprilie.

Dacă nu ați primit prin poștă o cheie de contact cu care să vă prezentați la dealer pentru a vă încerca norocul, puteți obține una de la showroom. Cheia care pornește motorul vehiculului Duster expus în showroom este cheia câștigătoare. Cei mulți care nu vor reuși asta, pot participa însă la tombola al cărei mare premiu este încă un Duster. Toate mașinile puse în joc sunt cu motorizarea pe benzină de 1,6 litri și 4×2, culoarea bleu navy.

Pentru „Jocul cheii” au fost distribuite în toată țara 500.000 de pliante care conțin fiecare câte o cheie. În plus, ele se găsesc în presă și în showroom-urile Dacia. Participarea la concursul „Jocul cheii” și la tombola este posibilă doar în perioada 15 – 18 aprilie, între orele 9:00 – 19:00. Baftă!

PS: Și pentru că tot a început campania de lansare pe piața românească a lui Duster, iată și primul clip publicitar difuzat la televiziunile din România. Nu este produs de o agenție din România, dar surprinde perfect snobismul multor români. Enjoy!

Sursa: Dacia

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

2 comentarii la „Dacia pune la bataie cinci modele Duster intre 15 si 18 aprilie”

  1. E interesanta reclama. Oricum, modelul porneste de la 10500 euro …dar ajunge la 16000 cu motorul diesel 110 cai si 4×4. Pana la urma va fi echipat cu ESP?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.