Dacia Sandero Jeans si Sandero Stepway Gri Mat exclusiv pentru Italia

Dacia Italia şi-a lansat ieri pagina de Facebook şi cu această ocazie a prezentat două serii speciale Sandero pentru piaţa locală, lansate exclusiv pe celebra reţea de socializare.

Prima propunere este un Sandero „prespălat”, a cărui vopsea imită textura denim-ului din care sunt făcuţi jeanşii. Acest model este disponibil în echipare Laureate, cu motorul pe benzină/GPL de 1,4 litri şi 75 CP. În preţul de 8.500 euro sunt incluse aerul condiţionat, radio-CD cu MP3 şi proiectoarele de ceaţă.

Al doilea model special prezentat de Dacia Italia este un Sandero Stepway de culoare gri mat, al cărui plafon exterior este acoperit, în mod curios, cu piele. Excentricul Stepway este oferit cu motorizarea 1,5 dCi de 90 CP, care respectă normele Euro 5 şi dispune de filtru de particule. Preţul acestei versiuni este de 13.500 euro, iar echiparea standard include aer condiţionat, radio-CD cu MP3, jante de aliaj, proiectoare de ceaţă şi volan îmbrăcat în piele.

Îmi plac amândouă, mai ales Sandero Jeans. Nu prea înţeleg eu care e treaba cu plafonul lui Stepway îmbrăcat în piele, dacă tot voiau să facă ceva puteau să folosească pielea aia pe tapiţerie, dar în fine…

Ce mi se pare mai interesant este că Dacia România încă nu are o pagină oficială pe Facebook şi nici un cont de Twitter. Îmi spunea cineva din cadrul companiei că managementul acordă o importanţă marginală pieţei din România comparativ cu Franţa, Italia sau Germania. Scuza oficială este că vânzările Dacia în România sunt prea mici în acest moment. Dar oare nu ar trebui ca oamenii de la Dacia să şi facă ceva pentru a creşte vânzările? Întreb şi eu…

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

2 comentarii la „Dacia Sandero Jeans si Sandero Stepway Gri Mat exclusiv pentru Italia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.