Daddy, can I have a Maybach?

Ce faci când te cheamă P Diddy şi vine ziua de naştere a fiului tău? E o problemă importantă, nu poţi să-i cumperi orice. Dacă darul e prea ieftin, prietenii lui o să râdă de el şi ajungi să fii luat la mişto în revistele de scandal.

Având în vedere că fiul lui a împlinit 16 ani, vârsta la care în State poţi conduce o maşină, rapper-ul american nu a stat mult pe gânduri şi i-a cumpărat lui Justin Dior (da, ştiu, dar chiar aşa îl cheamă) un… Maybach 57. Nu e tocmai maşina ideală pe care să-ţi faci mâna ca şofer începător, nu? L-a costat pe Diddy 360.000 de „verzişori”, are 5,7 metri lungime, motor V12 de 5,5 litri şi 545 cai-putere.

Însă nu e chiar aşa simplu să faci un astfel de cadou. Ca un show-man ce se află, „fostul” Puff Daddy a regizat îndelung momentul înmânării cadoului. Astfel, maşina a fost ambalată frumos cu o fundă roşie şi parcată în faţa clubului M2 din New York, unde a fost organizată petrecerea de aniversare.

Aşa că Justin Dior s-a trezit la intrarea în club mai bogat cu un Maybach 57, totul în timp ce era filmat pentru emisiunea “My super sweet Sixteen” de pe MTV. La ieşirea de la petrecere, Justin s-a plimbat cu Maybach-ul, dar nu l-a condus, căci pentru asta există şoferul personal. Băiatul are stil, nu?

PS: Ştiu că gusturile nu se discută, dar nu era mai potrivit un „baby-Rolls” pentru micul Diddy?

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.