Daddy, can I have a Maybach?

Ce faci când te cheamă P Diddy şi vine ziua de naştere a fiului tău? E o problemă importantă, nu poţi să-i cumperi orice. Dacă darul e prea ieftin, prietenii lui o să râdă de el şi ajungi să fii luat la mişto în revistele de scandal.

Având în vedere că fiul lui a împlinit 16 ani, vârsta la care în State poţi conduce o maşină, rapper-ul american nu a stat mult pe gânduri şi i-a cumpărat lui Justin Dior (da, ştiu, dar chiar aşa îl cheamă) un… Maybach 57. Nu e tocmai maşina ideală pe care să-ţi faci mâna ca şofer începător, nu? L-a costat pe Diddy 360.000 de „verzişori”, are 5,7 metri lungime, motor V12 de 5,5 litri şi 545 cai-putere.

Însă nu e chiar aşa simplu să faci un astfel de cadou. Ca un show-man ce se află, „fostul” Puff Daddy a regizat îndelung momentul înmânării cadoului. Astfel, maşina a fost ambalată frumos cu o fundă roşie şi parcată în faţa clubului M2 din New York, unde a fost organizată petrecerea de aniversare.

Aşa că Justin Dior s-a trezit la intrarea în club mai bogat cu un Maybach 57, totul în timp ce era filmat pentru emisiunea “My super sweet Sixteen” de pe MTV. La ieşirea de la petrecere, Justin s-a plimbat cu Maybach-ul, dar nu l-a condus, căci pentru asta există şoferul personal. Băiatul are stil, nu?

PS: Ştiu că gusturile nu se discută, dar nu era mai potrivit un „baby-Rolls” pentru micul Diddy?

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.