Doua scurte de la BMW Romania

Cel mai mic model al diviziei BMW Motorsport, Seria 1 M Coupe (340 CP, 0-100 km/h în 4,9 secunde), va fi disponibil pe piaţa românească începând din 26 martie. Modelul poate fi deja comandat, cu condiţia să fiţi pregătiţi să achitaţi un preţ de pornire de 43.200 euro, fără TVA.

Tot pe 26 martie va debuta în România şi noua generaţie BMW Seria 6 Cabriolet. La startul vânzărilor vor fi oferite două modele, 640i şi 650i, cu preţuri de pornire de 72.050 euro, respectiv 83.600 euro (ambele fără TVA). Comenzile pot fi deja plasate.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.