Echipa de Formula 1 Renault vine in Romania

f1renaultPe 10 şi 11 octombrie 2009, echipa de Formula 1 ING Renault va oferi publicului o demonstraţie excepţională de performanţă automobilistică pe străzile Bucureştiului. Doi dintre piloţii Echipei F1 ING Renault vor încânta publicul cu un spectacol unic pe pista care va fi amenajată în zona Pieţei Constituţiei din capitală. Să sperăm că printre ei se va afla şi Fernando Alonso!

Traseul, cu o lungime de 600 de metri, va cuprinde porţiunea din Bulevardul Libertăţii situată între intersecţiile cu Bulevardul Naţiunilor Unite şi Calea 13 Septembrie (adică un fragment din regretatul circuit folosit la Bucharest Challenge).

Roadshow-ul Renault din Bucureşti este primul spectacol de acest fel desfăşurat în România, cu susţinerea echipei de Formula 1 ING Renault. Aceasta a mai organizat evenimente similare în mari oraşe ale lumii, precum Roma, Lisabona, Sevilia, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varşovia şi la Technocentre Renault, lângă Paris.

Un spectacol de viteză şi culoare

Demonstraţiile de Formula 1, evenimentele speciale şi paradele organizate cu această ocazie se adresează în egală măsură publicului adult şi copiilor. Atracţia principală a celor două zile vor fi demonstraţiile celor doi piloţi la volanul unei maşini de Formula 1.

Organizatorul evenimentului, Renault România, împreună cu partenerul său principal, ING România, şi Primăria Municipiului Bucureşti, care susţine acest proiect, speră să transforme cea mai importantă manifestare sportivă a anului într-o experienţă memorabilă.

Echipa F1 ING Renault va fi prezentă şi la Piteşti, pe data de 9 octombrie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Piteşti şi Consiliului Local Piteşti. Accesul va fi gratuit pentru toţi cei interesaţi.

Sursa: Renault

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.