Este acesta noul BMW Seria 5?

noulseria5_1Au apărut deja primele fotografii cu noua Serie 5 de la BMW, nume de cod F10, a cărei prezentare oficială este programată pe 23 noiembrie, dată la care bavarezii vor oferi presei toate informaţiile, video-urile şi fotografiile noului model. Provenite dintr-o revistă scandinavă, fotografiile de mai jos par a fi oficiale, probabil dintr-un prim set de imagini pregătit de BMW pentru lansare.

Din ce putem vedea, designul este puternic influenţat de Seria 7 şi de Seria 5 GT, maşina părând un Seria 7 mai mic. Totodată, privită din lateral, maşina pare mai puţin masivă decât actualul model, mai ales în ceea ce priveşte înălţimea. Partea frontală aduce puţin cu Seria 5 GT, dar şi cu noul Z4.

Până la apariţia pozelor oficiale, nu ne rămâne decât să le analizăm pe acestea şi să privim un video „teaser” postat de BMW pe site-ul www.bmw.tv. Aşadar, cum vă place noul 5?

PS: Ultima poză este o ilustraţie computerizată realizată de germanii de la Auto Bild. Incredibil cât de fidel şi-au imaginat noul Seria 5.

Via: autoblog.it

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.