Este acesta noul BMW Seria 5?

noulseria5_1Au apărut deja primele fotografii cu noua Serie 5 de la BMW, nume de cod F10, a cărei prezentare oficială este programată pe 23 noiembrie, dată la care bavarezii vor oferi presei toate informaţiile, video-urile şi fotografiile noului model. Provenite dintr-o revistă scandinavă, fotografiile de mai jos par a fi oficiale, probabil dintr-un prim set de imagini pregătit de BMW pentru lansare.

Din ce putem vedea, designul este puternic influenţat de Seria 7 şi de Seria 5 GT, maşina părând un Seria 7 mai mic. Totodată, privită din lateral, maşina pare mai puţin masivă decât actualul model, mai ales în ceea ce priveşte înălţimea. Partea frontală aduce puţin cu Seria 5 GT, dar şi cu noul Z4.

Până la apariţia pozelor oficiale, nu ne rămâne decât să le analizăm pe acestea şi să privim un video „teaser” postat de BMW pe site-ul www.bmw.tv. Aşadar, cum vă place noul 5?

PS: Ultima poză este o ilustraţie computerizată realizată de germanii de la Auto Bild. Incredibil cât de fidel şi-au imaginat noul Seria 5.

Via: autoblog.it

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.