Facelift usor pentru Renault Laguna

Renault va prezenta la Salonul Auto de la Paris (2-17 octombrie) facelift-ul gamei Laguna, modelul de clasă medie francez primind uşoare modificări estetice şi tehnice la trei ani de la apariţie.

Cele mai evidente retuşuri vizează partea frontală, mai precis spoilerul care are acum un alt desen, dar şi farurile care au primit un fond negru. La interior, Renault oferă pentru Laguna noi modele de tapiţerie precum şi noi materiale decorative. În plus, Renault va oferi sistemul de direcţie integrală „4Control” nu doar pe nivelul de echipare „GT” ca până acum, ci şi pe celelalte, în combinaţie cu motoarele dCi de 131 şi 150 CP.

Renault anunţă, de asemenea, un consum mediu mai redus pentru motorizarea 1.5 dCi de 110 CP – de la 4,9 la 4,6 litri/100 km -, precum şi o scădere a emisiilor de CO2 de la 128 la 120 g/km. Alte noutăţi sunt introducerea pe Laguna a unui nou sistem de navigaţie (Carminat TomTom Live) şi a unui sistem audio „Bose Sound”.

Vânzările încep în noiembrie 2010.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.