Ferrari 599 GTO pe circuitul de la Mugello…

Legendarul pilot de teste al Ferrari, Dario Benuzzi, testează ultima creație a casei din Maranello, 599 GTO, versiunea „hardcore” a lui 599 GTB. 670 cai-putere, 0-10o km/h în 3,35 secunde, viteză maximă peste 335 km/h… Ce-ar mai fi de spus?

599 GTO este derivată direct din mașina extremă de circuit 599XX, care a doborât de curând recordul pe Nurburgring Nordschleife. Doar 599 de unități vor fi produse din modelul 599 GTO și toate sunt deja vândute. Două vor ajunge în România din iulie…

VIDEO 1

VIDEO 2 (ONBOARD)

PS: Știe cineva unde se trimit aplicațiile pentru un job ca al lui Benuzzi?

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.