Filmul confiscarii masinii lui Hamilton in Australia

Pățania lui Hamilton din Australia, când mașina pe care o conducea acesta a fost confiscată de poliție, a fost filmată de un martor ocular. Copilul-minune al lui McLaren s-a ascuns de camera de filmat, fiind protejat de pasagerul său din dreapta dar și de un fan al echipei aflat în zonă.

Nu mai reiau părerea mea, am spus-o în primul articol despre acest subiect. Mult mai interesant este însă ce are de spus Sir Stirling Moss, o legendă a Formulei 1. Vedeți ce a zis acesta despre isprava lui Hamilton în al doilea filmuleț.

PĂREREA LUI STIRLING MOSS DESPRE INCIDENTUL CU HAMILTON

PS: ITN îl prezintă pe Moss drept un fost campion mondial. Nu a fost niciodată campion mondial, deși ar fi meritat. Este chiar renumit pentru porecla „cel mai bun pilot care nu a fost niciodată campion mondial„.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

2 comentarii la „Filmul confiscarii masinii lui Hamilton in Australia”

  1. Mda… Asta e. Si-a facut de cap acum plateste. Din pacate (sau fericire) legea nu se aplica in functie de skill-uri ci este una pentru toti. Cred ca-i pare rau si apoi nu este o fapta f. grava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.