Ford a angajat detectivi la uzina din Craiova

De ce credeţi că au făcut asta? Simplu, pentru a descoperi muncitorii care fură din fabrică. Că doar asta e o îndeletnicire de bază a unora din oamenii muncii de la noi. Oricât de bine plătit ar fi, românul nu se simte bine dacă nu pleacă acasă măcar cu un şurub în buzunar. Cei de la Ford au simţit asta aşa că au angajat o firmă de detectivi particulari care să-i prindă pe hoţi.

În urma activităţii detectivilor (deghizaţi în muncitori), Ford a dat afară mai multe persoane pentru că ar fi consumat băuturi alcoolice în timpul programului sau ar fi furat diverse piese din fabrică. Cum îi descopereau detectivii pe cei cu „slăbiciuni” la piese? Păi, de exemplu, mergeau la portari cu diverse piese şi îi rugau să le ascundă până la terminarea programului ca să poată apoi să le scoată din fabrică.

Sau: detectivii mergeau şi în alte zone din uzină unde negociau cu angajaţii Ford sustragerea unor piese. Normal că acei muncitori care erau prinşi în plasă „zburau” din companie a doua zi. Şi cum ne aflăm în România, mulţi dintre cei daţi afară au acţionat compania Ford în instanţă! Culmea tupeului, nu?

Sursa: Gazeta de Sud

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.