Fundul unui spectator provoaca iesirea in decor a unei masini de raliuri! [video]

Se știe că raliul este o disciplină imprevizibilă a motorsportului, însă așa ceva n-am văzut până acum. Întâmplarea a avut loc la o etapă de raliuri din Noua Zeelandă, iar protagoniști sunt un echipaj de raliuri (pilotul se cheamă Mark Tapper) și un spectator probabil bine „afumat”, cu înclinații din cele mai dubioase (sau un simț al umorului bolnav).

Pe scurt, spectatorul și-a dat pantalonii jos la trecerea mașinii. Ce s-a întâmplat mai departe puteți vedea și singuri. Oricum, morala e una singură: când ești la volan, nu-ți lua ochii de la drum, orice ar fi!

Via | Jalopnik

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.