Garantie extinsa de pana la cinci ani la Chevrolet

Chevrolet a lansat programul de garanţie extinsă, oferind posibilitatea de a extinde garanţia standard a producătorului cu 12 sau 24 de luni. Astfel, autovehiculul Chevrolet poate beneficia în total de o garanţie de 4 sau 5 ani, în funcţie de opţiunea clientului.

Garanţia extinsă acoperă toate cheltuielile pentru înlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferentă, atunci când defecţiunea se datorează unor vicii de fabricaţie (de material sau de montaj) ce apar după expirarea garanţiei producătorului. În acest program intră atât automobilele noi Chevrolet, cât şi cele care au sub 18 luni vechime, fără limită de kilometri rulaţi.

Costul acestei garanţii extinse diferă de la model la model. Astfel, pentru un model nou din gama Spark, Aveo, Cruze şi Lacetti clientul va plăti 173,58 euro pentru 12 luni de garanţie extinsă şi 336,19 euro pentru extinderea garanţiei cu 24 de luni. Dacă aveţi deja unul din modelele de mai sus şi nu este mai vechi de 18 luni, puteţi extinde garanţia cu 12 luni contra sumei de 199,61 euro sau cu 24 de luni contra sumei de 386,62 euro. Nu se impune nici o limită de kilometri.

Preţurile sunt valabile pentru Acoperirea Gold, cel mai complet tip de garanţie extinsă, care include toate componentele mecanice şi electrice montate în fabrică, piesele turnate (componentele defecte acoperite de
aceast garanţie extinsă care atrag după sine defecţiuni ale pieselor turnate asociate), simeringuri şi garnituri, materiale de lucru (consumabile).

Mai multe detalii aici.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Garantie extinsa de pana la cinci ani la Chevrolet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.