Garantie extinsa de pana la cinci ani la Chevrolet

Chevrolet a lansat programul de garanţie extinsă, oferind posibilitatea de a extinde garanţia standard a producătorului cu 12 sau 24 de luni. Astfel, autovehiculul Chevrolet poate beneficia în total de o garanţie de 4 sau 5 ani, în funcţie de opţiunea clientului.

Garanţia extinsă acoperă toate cheltuielile pentru înlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferentă, atunci când defecţiunea se datorează unor vicii de fabricaţie (de material sau de montaj) ce apar după expirarea garanţiei producătorului. În acest program intră atât automobilele noi Chevrolet, cât şi cele care au sub 18 luni vechime, fără limită de kilometri rulaţi.

Costul acestei garanţii extinse diferă de la model la model. Astfel, pentru un model nou din gama Spark, Aveo, Cruze şi Lacetti clientul va plăti 173,58 euro pentru 12 luni de garanţie extinsă şi 336,19 euro pentru extinderea garanţiei cu 24 de luni. Dacă aveţi deja unul din modelele de mai sus şi nu este mai vechi de 18 luni, puteţi extinde garanţia cu 12 luni contra sumei de 199,61 euro sau cu 24 de luni contra sumei de 386,62 euro. Nu se impune nici o limită de kilometri.

Preţurile sunt valabile pentru Acoperirea Gold, cel mai complet tip de garanţie extinsă, care include toate componentele mecanice şi electrice montate în fabrică, piesele turnate (componentele defecte acoperite de
aceast garanţie extinsă care atrag după sine defecţiuni ale pieselor turnate asociate), simeringuri şi garnituri, materiale de lucru (consumabile).

Mai multe detalii aici.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Un comentariu la „Garantie extinsa de pana la cinci ani la Chevrolet”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.