“Garcea” in versiune indiana: Coulthard amendat pentru viteza in timpul unei demonstratii de F1!

redbull1Cea mai tare ştire de azi vine din India, acolo unde echipa de Formula 1 Red Bull a susţinut de curând o demonstraţie de genul celei făcute de Renault la Bucureşti. Toate bune până acum, numai că pilotul David Coulthard s-a trezit cu o amendă de 33.000 de dolari pentru depăşirea limitei de viteză!! În timpul unei demonstraţii cu trafic închis, oameni buni :).

Poliţiştii din Mumbai au considerat că scoţianul a mers prea tare pe podul Rajiv Ghandi Sea Link, mai precis cu vreo 260 km/h. Doar era demonstraţie, iar cei 50.000 de spectatori trebuia să vadă ceva, nu? Ei bine, cică limita de viteză pe podul amintit este de 100 km/h, iar pe unele tronsoane de 50 km/h. Prin urmare, Coulthard e bun de plată. Norocul lui că nu va trebui să dea banii din buzunarul propriu, indienii oprind garanţia depusă de organizatori înaintea evenimentului, exact 33.ooo dolari SUA.

Mi se pare foarte interesant cum au calculat ei amenda de le-a dat exact cât garanţia depusă de Red Bull pentru eventuale stricăciuni. Să te mai duci să faci demonstraţii de F1 în India… La muncă băăăă, capete de cretă, nu la întins mâna!

Via: autoblog.com

UPDATE: Autosport zice că indienii l-au avertizat pe Coulthard înainte de show să nu meargă mai tare de 100 km/h pe pod. Însă David nu a ţinut cont de asta şi astfel spectatorii au avut parte de o demonstraţie de neuitat. Bravo Coulthard!

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.