Gata cu japca taximeTRISTILOR de la Aeroportul Otopeni!

După ani de abuzuri în care doar firmele de taxi „prietene” cu Aeroportul Otopeni aveau voie să îşi desfăşoare activitatea în perimetrul acestuia, pe deasupra practicând şi nişte preţuri umflate la maximum, iată că are loc o neverosimilă revenire la normal.

De la 15 noiembrie, orice transportator care deţine autorizaţie emisă în Bucureşti sau judeţul Ilfov îşi poate desfăşura activitatea în aeroport, după primirea unor permise de identificare şi acces eliberate de aeroportul Otopeni. Acestea vor fi gratuite, însă fiecare taximetru va trebui să plătească o taxă de acces în aeroport de 6 lei. E clar că această sumă se va adăuga la costul călătoriei, dar parcă tot e mai bine decât să plăteşti 50 de lei până la Piaţa Presei.

Sper doar ca apariţia concurenţei să ducă şi la scăderea tarifelor aberante practicate în prezent de „rechinii” de la Otopeni. Şi să nu mai auzim în boxe imediat cum intrăm în aeroport că firmele de taxi autorizate ne aşteaptă să ne jupoaie de bani.

Via | HotNews

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Gata cu japca taximeTRISTILOR de la Aeroportul Otopeni!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.