Gata cu japca taximeTRISTILOR de la Aeroportul Otopeni!

După ani de abuzuri în care doar firmele de taxi „prietene” cu Aeroportul Otopeni aveau voie să îşi desfăşoare activitatea în perimetrul acestuia, pe deasupra practicând şi nişte preţuri umflate la maximum, iată că are loc o neverosimilă revenire la normal.

De la 15 noiembrie, orice transportator care deţine autorizaţie emisă în Bucureşti sau judeţul Ilfov îşi poate desfăşura activitatea în aeroport, după primirea unor permise de identificare şi acces eliberate de aeroportul Otopeni. Acestea vor fi gratuite, însă fiecare taximetru va trebui să plătească o taxă de acces în aeroport de 6 lei. E clar că această sumă se va adăuga la costul călătoriei, dar parcă tot e mai bine decât să plăteşti 50 de lei până la Piaţa Presei.

Sper doar ca apariţia concurenţei să ducă şi la scăderea tarifelor aberante practicate în prezent de „rechinii” de la Otopeni. Şi să nu mai auzim în boxe imediat cum intrăm în aeroport că firmele de taxi autorizate ne aşteaptă să ne jupoaie de bani.

Via | HotNews

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Un comentariu la „Gata cu japca taximeTRISTILOR de la Aeroportul Otopeni!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.