Hotilor de la cars321.ro le place auto-blog.ro

Aşa-i că e frumos când munca ţi-e apreciată şi de alţii? Atât de mult încât copiază pe site-ul lor ce ai scris tu la tine pe blog? Ei, de aprecieri din astea chiar n-am nevoie. Nu le-aş fi dat link-ul aici, dar aşa se poate vedea cel mai bine cât de meseriaşi sunt oamenii. Nu ştii ce să scrii? Nici o problemă, iei cu copy-paste de pe un blog amărât ca ăsta, schimbi două-trei virgule, două-trei cuvinte, mai bagi şi de la tine un exemplu şi gata articolul!

Deci, mă băieţi, nu am pretenţia că aş fi scris eu un mega-articol, dar dacă aveaţi un minim de bun-simţ precizaţi şi voi sursa undeva pe acolo. La un link chiar nu mă aşteptam de la voi, deci relax. Dar data viitoare când vă mai „inspiraţi” de undeva puneţi sursa cu link, aşa se face când preiei un articol.

PS: Poate cer prea mult de la un site care are o rubrică denumită „Tunning”…

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.