Ia uite aici o predare leasing de zile mari…

OK, ți-ai luat un Aston Martin V8 Vantage, în leasing. Nu mai ai bani să achiți cele 11 rate a câte 2.750 euro rămase, așa că vinzi mașina. Dar în loc să o dai sub prețul pieței, ținând cont că există și complicația asta cu contractul de leasing, tu ce faci? Normal că ceri mult, doar ești român și se va găsi un fraier care să-ți dea banii ceruți.

Ei, am vești proaste pentru tine, samsarule. S-a inventat internetul, iar un simplu search pe mobile.ro arată că o mașină exact ca a ta se vinde cam de la 75.000 de euro în sus. Ca să nu zic că dacă îi pui proprietarului pe masă 70.000 euro îți va da mașina instant. Nu contează, tu vrei 102.150 euro. Foarte tare! Mai ales că în parcul aceleiași firme se mai află un V8 Vantage la 65.000 euro, cu banii jos.

Eu nu știu ce e în capul unora, pe bune. Cum poți să crezi că cineva care are de cheltuit 100.000 de euro pe o mașină e automat prost? Am convingerea însă că acești samsari de neam-prost se vor evapora până la urmă de pe piață. Mai devreme sau mai târziu se vor elimina singuri.

Anunțul aici.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Ia uite aici o predare leasing de zile mari…”

  1. Pingback: macjane » Blog Archive » ‘aston martin v8′ on the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.