Iata noul Audi A6!

Constructorii auto sunt cuprinşi de vreo câţiva ani de febra teaser-elor. Adică ne pregătesc de lansarea unui nou model arătându-ne mici detalii ale acestuia (o capotă, un far – în cel mai bun caz) şi ascunzând imaginea de ansamblu. Nu ştiu dacă există fani ai acestor teasere, probabil că sunt oameni care au postere acasă cu aşa-ceva, dar eu le găsesc ridicole.

De-asta nici nu le veţi găsi pe acest blog. Reprezintă doar pretexte pentru constructori de a se „băga în seamă”, ca nişte copii care se laudă cu noua lor jucărie, dar nu o arată şi colegilor de joacă de teamă să nu-şi cumpere şi ei una la fel. Aşa se ajunge la situaţii hilare de-a dreptul, cum este acest prim teaser pentru noul Audi A6. Priviţi fotografia şi daţi-vă cu părerea. Vă place noul A6?

Eu zic că seamănă prea mult cu A7. Mă puteţi contrazice? 🙂

Foto: Audi

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Iata noul Audi A6!”

 1. Ar trebui sa incepem sa punem cearceafuri peste masinile noastre si sa zicem ca sunt noile generatii. Cine poate sa ne contrazica?

 2. Da, putem, si o si facem. Seamana cu generatia de VW Passat care urmeaza a fi lansata in 2020. Daca te uiti atent la cearceaf, care este din noua coletie IKEA, o sa observi:
  – sigla VW (mult mai mare decat in mod normal)
  – oglinzile sunt de la VW Caddy
  – rotile sunt de la Golf VII
  – parbrizul e imprumutat de la Skoda Octavia
  – motorul pare a fi electric avand in vedere ca nu se aude nimic

  O sa revin cu o analiza mai amanuntita precum si cu o lista de preturi a cearceafurilor de la IKEA. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.