Iata prin ce coclauri a fost testata Dacia Duster…

Se ştie că orice model, înainte de lansarea pe piaţă, este testat de producător în condiţii extreme pentru a detecta şi elimina eventualele defecte constructive. Nici Duster nu a scăpat de acest tratament, mai ales că este o maşină echipată şi pentru parcurgerea traseelor off-road. Mai jos vedeţi pe unde a fost testat Duster-ul de cei de la Renault înainte de lansare.

PS: Cred însă că adevăratul test va fi atunci când maşina va ajunge pe mâinile românilor, care vor vrea să se convingă ei-înşişi de ceea ce poate face Duster. Să vezi atunci filmuleţe pe YouTube…

Via | Blogan

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.