In Germania, banii zboara din decapotabile

Un tânăr de 23 de ani din Germania care conducea o decapotabilă pe o autostradă din nordul ţării s-a trezit că plicul cu bani pe care îl pusese în buzunarul scaunului din dreapta şi-a luat zborul. Cu tot cu bani, bineînţeles. Şi nu erau deloc puţini, 23000 euro mai exact!

Astfel că şoferii care circulau în urma lui s-au trezit în faţă cu o imagine suprarealistă: bancnote de 500, 200 şi 100 euro legănându-se cu graţie în aer… „Inteligentul” şofer, care făcea un drive-test cu maşina respectivă, a anunţat poliţia, care a blocat imediat autostrada pe ambele sensuri timp de o oră! Opt poliţişti l-au ajutat pe tânăr să adune banii de pe jos, suma recuperată fiind de, atenţie(!!), 20000 euro.

Nu vreau să mă gândesc câţi euro s-ar fi recuperat la noi dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva pe una din cele două autostrăzi ale noastre. Concluzia este una singură: prost să fii, noroc să ai să trăieşti în Germania…

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.