Lamborghini Reventon, roadster de vanatoare

reventonroadster1Salonul Auto de la Frankfurt va fi plin de supercar-uri. McLaren MP4-12C, Mercedes-Benz SLS AMG, Audi R8 Spyder sau Ferrari 458 Italia vor fi cu siguranţă asaltate de vizitatori, însă nici una nu se poate compara, ca exclusivitate, cu Lamborghini Reventon Roadster.

Da, aţi citit bine, Lamborghini va realiza versiunea decapotabilă a lui Reventon, realizat în doar 20 de exemplare. Ei bine, zvonurile sunt că Reventon Roadster va fi construit în doar 9 exemplare, la un preţ de circa 1.200.000 euro! Maşina are acelaşi look de avion de vânătoare, doar că acum cockpit-ul poate fi deschis.

Motorul va fi acelaşi de pe coupe, un V12 de 650 cai-putere, care va propulsa maşina de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde şi îi va oferi o viteză maximă de peste 320 km/h. Mai multe detalii vom afla o dată cu lansarea oficială de la Frankfurt. Până atunci, salivaţi…


Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.