Logan Pick-up transformat in casa pe roti

logan_rulotaIată ce poţi face dintr-un Logan Pick-Up atunci când nu duci lipsă de imaginaţie. „Papucul” românesc a fost modificat serios de un francez (cel puţin numerele de înmatriculare sunt din această ţară), devenind o veritabilă casă pe roţi. Dincolo de aspectul practic, aş fi curios să aflu cât i-a luat proprietarului să omologheze această transformare. Dacă ar fi fost în România, cred că şi acum aştepta la cozi pe la RAR.

Deşi maşina nu arată la fel de bine închegată ca Logan Van Adventure Line, iniţiativa e de apreciat. Fotografiile sînt făcute în Franţa, pe Coasta de Azur.

Sursa: neatza.com

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.