Lupii din Rusia ataca mai nou o parcare. Si marmota invelea ciocolata in staniol

Filmuleţul cu lupii care dau năvală pe o autostradă din Rusia a făcut furori în întreaga lume, însă veridicitatea lui e comparabilă cu existenţa lui Moş Crăciun. Se pare că scenele cu lupii fac parte dintr-o campanie desfăşurată pe televiziunile din Rusia, iar falsul poate fi observat uşor la minutul 1:01 în filmul cu autostrada – atunci când ultimul lup trece peste litera M imprimată pe asfalt, aceasta se deformează.

Cel mai nou „atac” al lupilor are loc în parcarea unui supermarket, fiarele disputându-şi nişte sacoşe cu cumpărături. Rămâne totuşi o întrebare: la ce vor ruşii să facă reclamă în felul ăsta?

Via | Jalopnik

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.