Marca Lotus va fi importata oficial in Romania

Iubitorii maşinilor exotice de pe la noi nu se pot plânge că nu au de unde-şi cumpăra mărcile preferate. Avem showroom-uri şi service-uri autorizate pentru Rolls-Royce, Ferrari, Maserati sau Porsche, iar construcţia unui complex integrat pentru Bentley şi Lamborghini este în derulare. Acestor mărci li se va alătura din acest an şi Lotus, producătorul britanic de maşini sport.

Informaţia a fost publicată pe site-ul 0-100.ro, conform căruia în acest an va fi construit în nordul Bucureştiului un showroom dedicat mărcii Lotus. „Avem planuri să deschidem un dealership în România în acest an, însă nu vă pot da mai multe detalii momentan„, a declarat în exclusivitate pentru 0-100.ro Andreas Maenner, responsabil de comunicare în cadrul companiei Lotus.

Site-ul citează surse din interiorul companiei Forza Rossa, importatorul oficial Ferrari în România, care susţin că investiţia va fi realizată de soţii Ion şi Camelia Bazac, cei care controlează activitatea Ferrari pe piaţa românească. Conform aceloraşi surse, inaugurarea ar urma să aibă loc în luna martie. Compania Forza Rossa nu a avut o poziţie oficială legată de acest subiect.

Aşadar, dacă plănuiaţi să vă cumpăraţi un Lotus şi n-aveaţi de unde, nu mai trebuie să aşteptaţi mult. Se pare că pe piaţa auto românească e încă loc pentru mărcile exotice. Şi pentru Logan-uri, bineînţeles. Cam în direcţia asta se pare că se îndreaptă lucrurile: low-cost şi „huge-cost”, „felia” de mijloc fiind tot mai subţire.

În fine, celor cu foarte mulţi bani le dau o idee: există încă mărci exotice nereprezentate oficial în România. Aston Martin, Maybach, McLaren şi Pagani sunt primele care îmi vin în minte. Aşa că nu mai aşteptaţi, băgaţi banii în showroom-uri!

Sursa: 0-100.ro

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Marca Lotus va fi importata oficial in Romania”

  1. Buna observatia cu low cost si huge cost. Oricum, probabil, pentru cei interesati, timpul de asteptare va fi mult mai scurt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.