Marca Lotus va fi importata oficial in Romania

Iubitorii maşinilor exotice de pe la noi nu se pot plânge că nu au de unde-şi cumpăra mărcile preferate. Avem showroom-uri şi service-uri autorizate pentru Rolls-Royce, Ferrari, Maserati sau Porsche, iar construcţia unui complex integrat pentru Bentley şi Lamborghini este în derulare. Acestor mărci li se va alătura din acest an şi Lotus, producătorul britanic de maşini sport.

Informaţia a fost publicată pe site-ul 0-100.ro, conform căruia în acest an va fi construit în nordul Bucureştiului un showroom dedicat mărcii Lotus. „Avem planuri să deschidem un dealership în România în acest an, însă nu vă pot da mai multe detalii momentan„, a declarat în exclusivitate pentru 0-100.ro Andreas Maenner, responsabil de comunicare în cadrul companiei Lotus.

Site-ul citează surse din interiorul companiei Forza Rossa, importatorul oficial Ferrari în România, care susţin că investiţia va fi realizată de soţii Ion şi Camelia Bazac, cei care controlează activitatea Ferrari pe piaţa românească. Conform aceloraşi surse, inaugurarea ar urma să aibă loc în luna martie. Compania Forza Rossa nu a avut o poziţie oficială legată de acest subiect.

Aşadar, dacă plănuiaţi să vă cumpăraţi un Lotus şi n-aveaţi de unde, nu mai trebuie să aşteptaţi mult. Se pare că pe piaţa auto românească e încă loc pentru mărcile exotice. Şi pentru Logan-uri, bineînţeles. Cam în direcţia asta se pare că se îndreaptă lucrurile: low-cost şi „huge-cost”, „felia” de mijloc fiind tot mai subţire.

În fine, celor cu foarte mulţi bani le dau o idee: există încă mărci exotice nereprezentate oficial în România. Aston Martin, Maybach, McLaren şi Pagani sunt primele care îmi vin în minte. Aşa că nu mai aşteptaţi, băgaţi banii în showroom-uri!

Sursa: 0-100.ro

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Un comentariu la „Marca Lotus va fi importata oficial in Romania”

  1. Buna observatia cu low cost si huge cost. Oricum, probabil, pentru cei interesati, timpul de asteptare va fi mult mai scurt…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.