Masinile de Formula 1 Renault invadeaza Bucurestiul

program roadshowPremieră absolută în acest weekend la Bucureşti: pentru prima oară vom avea ocazia să vedem la treabă maşini de Formula 1. Şi nu oriunde, ci în centrul Capitalei, pe o porţiune din traseul de FIA GT din jurul Palatului Parlamentului, mai precis pe bulevardul Libertăţii, pe un circuit de 600 metri. Romain Grosjean şi Lucas di Grassi sunt piloţii Renault care ne vor arăta ce poate face o maşină de Formula 1, monopostul R28.

Astăzi caravana Renault F1 Roadshow se află la Piteşti, unde Lucas di Grassi va face o avanpremieră la ceea ce se va întâmpla mâine şi poimâine în Bucureşti. Elveţianul Romain Grosjean a declarat: „Sunt foarte încântat de acest Roadshow şi abia aştept să distrez fanii cu multe <<gogoşi>> (donuts) şi burnout-uri. Aceste evenimente au menirea de a aduce fanii aproape de maşini pentru ca ei să poată vedea lucruri pe care nu le pot vedea la o cursă, aşa că sper că vor veni mulţi fani ca să asiste la spectacol”.

„Întotdeauna e special să pilotezi o maşină de Formula 1 pe străzile unui oraş pentru că eşti atât de aproape de public şi acest lucru creează o atmosferă foarte specială”, l-a completat Di Grassi pe colegul său. Aşadar, dacă n-aveţi treabă, merită să daţi o fugă până în Piaţa Constituţiei pentru că veţi avea ce vedea. Accesul este liber.

Pentru programul evenimentului daţi click pe poză.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.