Masinile de Formula 1 Renault invadeaza Bucurestiul

program roadshowPremieră absolută în acest weekend la Bucureşti: pentru prima oară vom avea ocazia să vedem la treabă maşini de Formula 1. Şi nu oriunde, ci în centrul Capitalei, pe o porţiune din traseul de FIA GT din jurul Palatului Parlamentului, mai precis pe bulevardul Libertăţii, pe un circuit de 600 metri. Romain Grosjean şi Lucas di Grassi sunt piloţii Renault care ne vor arăta ce poate face o maşină de Formula 1, monopostul R28.

Astăzi caravana Renault F1 Roadshow se află la Piteşti, unde Lucas di Grassi va face o avanpremieră la ceea ce se va întâmpla mâine şi poimâine în Bucureşti. Elveţianul Romain Grosjean a declarat: „Sunt foarte încântat de acest Roadshow şi abia aştept să distrez fanii cu multe <<gogoşi>> (donuts) şi burnout-uri. Aceste evenimente au menirea de a aduce fanii aproape de maşini pentru ca ei să poată vedea lucruri pe care nu le pot vedea la o cursă, aşa că sper că vor veni mulţi fani ca să asiste la spectacol”.

„Întotdeauna e special să pilotezi o maşină de Formula 1 pe străzile unui oraş pentru că eşti atât de aproape de public şi acest lucru creează o atmosferă foarte specială”, l-a completat Di Grassi pe colegul său. Aşadar, dacă n-aveţi treabă, merită să daţi o fugă până în Piaţa Constituţiei pentru că veţi avea ce vedea. Accesul este liber.

Pentru programul evenimentului daţi click pe poză.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.