Mercedes-Benz Romania va regleaza gratuit farurile (daca aveti un Mercedes)

benz-luminiMercedes-Benz România oferă un cadou binevenit clienţilor mărcii: un test gratuit de lumini pentru toate autovehiculele produse de constructorul din Stuttgart. Acţiunea se desfăşoară în perioada 1-30 noiembrie 2009, la nivel naţional.

Toţi proprietarii de autoturisme, autovehicule comerciale uşoare şi camioane Mercedes-Benz noi sau rulate pot beneficia de verificarea şi reglarea gratuită a luminilor exterioare în toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din ţară.

Mercedes-Benz este prima marcă de autovehicule prezentă în România care desfăşoară această acţiune. Părerea mea e că şi ceilalţi importatori ar trebui să facă mai des acţiuni similare. Nu costă mult, iar beneficiile de imagine pot fi semnificative. Bravo, Mercedes-Benz!

Mai multe informaţii despre această campanie puteţi găsi aici.

PS: Îi rog pe toţi posesorii de microbuze „bot de cal”, de 190-uri, de ML-uri de primă generaţie, de C-Class-uri, E-Class-uri şi S-Class-uri mai vechi să meargă să-şi regleze farurile. Nu vă costă nimic, veţi circula în siguranţă şi nu veţi mai fi înjuraţi de cei pe care îi orbiţi în trafic. Mulţumesc anticipat.

Foto: Mercedes-Benz

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.