Mercedes-Benz Romania va regleaza gratuit farurile (daca aveti un Mercedes)

benz-luminiMercedes-Benz România oferă un cadou binevenit clienţilor mărcii: un test gratuit de lumini pentru toate autovehiculele produse de constructorul din Stuttgart. Acţiunea se desfăşoară în perioada 1-30 noiembrie 2009, la nivel naţional.

Toţi proprietarii de autoturisme, autovehicule comerciale uşoare şi camioane Mercedes-Benz noi sau rulate pot beneficia de verificarea şi reglarea gratuită a luminilor exterioare în toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din ţară.

Mercedes-Benz este prima marcă de autovehicule prezentă în România care desfăşoară această acţiune. Părerea mea e că şi ceilalţi importatori ar trebui să facă mai des acţiuni similare. Nu costă mult, iar beneficiile de imagine pot fi semnificative. Bravo, Mercedes-Benz!

Mai multe informaţii despre această campanie puteţi găsi aici.

PS: Îi rog pe toţi posesorii de microbuze „bot de cal”, de 190-uri, de ML-uri de primă generaţie, de C-Class-uri, E-Class-uri şi S-Class-uri mai vechi să meargă să-şi regleze farurile. Nu vă costă nimic, veţi circula în siguranţă şi nu veţi mai fi înjuraţi de cei pe care îi orbiţi în trafic. Mulţumesc anticipat.

Foto: Mercedes-Benz

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.