Mi-au spart masina! La propriu

gti1Sâmbătă dimineaţă m-am trezit cu bătăi violente în uşă. Cine-o fi? Era un vecin care venise să mă anunţe că hoţii mi-au spart maşina. De ce mă băieţi? Pentru un detector de radar? Care, apropo, era în torpedou, nu la vedere. Pentru asta mi-aţi spart geamul? Cât poţi să iei pe un detector de radar care a costat nou 120 lei? Nu v-aţi gândit că pe mine o să mă coste de patru ori mai mult geamul şi montajul? Normal că nu…

Sunt mulţumit însă că mi-au lăsat actele în maşină. După ce mi s-a furat numărul de înmatriculare şi am umblat bezmetic să obţin unul nou, asta îmi mai lipsea, să pierd iar zile în şir ca să îmi fac alt certificat de înmatriculare, alt RCA şi altă rovignetă.

A, şi ca bonus, am petrecut circa 5 ore curăţând maşina de cioburi, căutând folie de plastic şi aplicând-o în locul geamului spart. Dar am fost bucuros că un poliţist de la sectorul 1 care a venit să facă constatarea m-a încurajat, spunându-mi că de acum înainte pot să mă aştept la mai multe din astea, că poliţiştii sunt puţini şi prost plătiţi, iar hoţii mulţi.

După el au venit cei de la secţia 5, care au găsit amprente pe torpedou şi pe uşa din dreapta. Sunt curios ale cui sunt amprentele. Am o vagă bănuială că ale mele sau ale cuiva care nu a fost încă amprentat.

A, şi pentru că totul e bine când se termină cu bine, am fost duminică seară să votez la secţia specială de la Colegiul Tehnic Media. Am ajuns la 19:00 şi, după două ore de stat în frig, s-au închis urnele. Fără ca eu şi mulţi alţii ca mine să mai apucăm să votăm. Se pare că nici dreptul la vot nu mai e ce-a fost. În rest a fost o săptămână bună.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

9 comentarii la „Mi-au spart masina! La propriu”

  1. Oricum hoti de 2 lei au spart masina asa la ocazie, fara sa stie daca chiar merita, macar efortul de a urmari o prada ceva de valoare, nici macar atat, sunt jenanti oamenii astia!

  2. Nu cred ca au legatura intre ele, s-au intamplat la intervale mari de timp si in zone diferite. Cred ca a fost ghinion mai degraba.

  3. te-ai gandit cumva ca poate cineva te vizeaza intentionat, doar de a te necaji? avand in vedere ca nu e prima oara? sau esti pur si simplu ghinionist? …nasol

  4. da, stiu ca nu e bine sa lasi actele in masina, dar daca le-as lua cu mine in fiecare zi as risca sa le pierd; plus ca nu mi s-au furat niciodata actele din masina.

  5. imi pare rau pt. ce s-a intamplat… 🙁 actele masinii nu se lasa in masina pe termen lung, chiar daca e neplacut sa tii evidenta daca le-ai luat sau nu cu tine; poate sa ti le fure sau poti sa iei amenda daca nu le ai la tine

  6. am si eu o intrebare: cine ti-a facut poza? spargatorul? 😀 serios acum, ma doare sufletul sa vad frumusete de masina in halul ala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.