Mi se pare mie sau asta e cel mai frumos BMW Art Car de pana acum?

Jeff Koons, controversatul artist responsabil de pictarea BMW-ului M3 GT2 cu numărul #79 care va participa luna asta la Le Mans 24H, şi-a prezentat lucrarea la Paris. Este al 17-lea Art Car comandat de BMW din 1977 şi până în prezent şi printre cele mai reuşite (dacă mă întrebaţi pe mine, e cel mai reuşit).

Nu sunt nici pe departe un critic de artă, dar modul în care sunt îmbinate culorile şi mai ales aspectul extrem de dinamic pe care îl dau acele dungi maşinii mă impresionează. Cred că va fi un adevărat spectacol să vezi maşina asta în acţiune pe circuitul La Sarthe.

Am spus controversatul artist pentru că mulţi au strâmbat din nas la aflarea veştii că Jeff Koons va realiza BMW-ul Art Car de anul acesta, având în vedere lucrările sale din trecut cu tentă erotică. Iată însă că americanul şi-a văzut de treabă şi a creat cel mai frumos BMW Art Car de până acum. Am zis!

Uitaţi-vă la poze şi daţi-vă şi voi cu părerea.

Bonus: un filmuleţ de la prezentarea oficială. Enjoy!

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Mi se pare mie sau asta e cel mai frumos BMW Art Car de pana acum?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.