Mitsubishi 4×4 Show a ajuns si la Brasov

pajeroLa poalele Masivului Piatra Craiului, Ţiriac Auto Braşov a găzduit a 11-a etapă a evenimentului Mitsubishi 4×4 Show. Competiţia s-a derulat în weekendul 20 – 21 iunie, pe terenul de motocros de la Zărneşti.

În prima zi, traseul plin de capcane, cu denivelări pronunţate şi aderenţă scăzută s-a dovedit a fi teritoriul perfect pentru automobilele Mitsubishi de teren, Outlander, Pajero şi L200. Cei peste 100 de participanţi au pus la încercare performanţele pe care le oferă în condiţii extreme modelele Mitsubishi din gama 4×4.

A doua zi, dis-de-dimineaţă, s-a dat startul în competiţia Mitsubishi Adventure Day, cei 40 de participanţi întrecându-se pe un traseu cu obstacole 100% naturale realizat în acelaşi cadru natural superb oferit de pădurile Masivului Piatra Craiului. Participanţii au avut de înfruntat contracronometru obstacolele surpriză gândite de organizatori, spectacolul fiind garantat.

În clasamentul final, după un punctaj cumulat, primele poziţii au fost ocupate de: Popiţa Bogdan, locul I, Simion Traian, locul II şi Nemeş Attila, Locul III (la categoria Pajero), respectiv Miu Ion, locul I, Soiu Dorin, locul II şi Platon Ştefan, locul III pentru categoria L200.

Cu doar o săptămână înainte, 75 de bucureşteni care au avut parte de aceleaşi senzaţii reale la volanul unui Mitsubishi 4×4 veritabil, pe terenul de motocros de la Ciolpani. Cei care au luat parte la eveniment au avut şansa să descopere, pe fiecare metru al unui traseu extrem de dificil, plin de pante abrupte cu grade diferite de dificultate, capacităţile deosebite ale modelelor Outlander, Pajero şi L200 în condiţii aproape de limită.

A doua zi, deja cunoscutul concurs Mitsubishi Adventure Day a adunat la linia de start peste 65 de împătimiţi de aventură, care şi-au testat abilităţile de piloţi conducând în teren accidentat unul din modelele Mitsubishi, Pajero sau L200.

Chiurciu Dan este fericitul câştigător al locului I pentru categoria Pajero, urmat de Vasile George, locul II şi Dedu Mihai, locul III. Pentru L200 finaliştii sunt: Bunea Adrian, locul I, Anastasescu Calin, locul II şi Boerescu Cristian, locul III.

Mai multe amănunte pe www.mitsubishi4x4show.ro.


Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.