Multe poze cu noul Volkswagen Passat

Volkswagen a dat publicităţii un nou set de poze cu noul Passat, prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris. Pe lângă poze, nemţii au mai oferit şi câteva informaţii noi.

Astfel, Passat va fi disponibil şi cu o motorizare EcoFuel (gaz metan), cu o putere de 150 CP, care poate rula, la nevoie, şi pe benzină. În plus, toate versiunile de motorizare vor fi echipate standard cu transmisii manuale cu şase trepte. Ca dotări de siguranţă, Passat va fi dotat cu sistemul Side Assist, care avertizează atunci când maşina tinde să părăsească banda de mers, dar şi cu tetiere ce se pot regla orizontal (pentru scaunele din faţă).

Clienţii vor putea alege între următoarele culori: alb Candy, gri Uran şi roşu Tornado (gratis), maro Cashmere, albastru Night, gri Reflex (metalice, extra cost) şi negru Deep, gri Iceland şi antracit Mocca (pearl effect, extra cost). Versiunea BlueMotion va fi individualizată prin culorile albastru Glacier şi gri Iron.

Noul Passat va ajunge în showroom-urile din Europa la sfârşitul lunii noiembrie, până atunci urmând a fi anunţate şi preţurile.

Ştiu că mulţi români sunt fani ai acestui model, aşa că… enjoy!

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.