Noul Golf GTI, in Romania de la 24835 euro

gtiNoul Volkswagen Golf GTI este disponibil de astăzi şi în România. Preţurile pornesc de la 24385 (TVA inclus) pentru versiunea cu 3 uşi, pentru cea în 4 uşi preţurile începând de la 25170 euro (TVA inclus). Ce veţi primi de banii ăştia?Pe lângă particularităţile exterioare ale GTI-ului, pe care cei de la Volkswagen le trec la echipamente standard (cum ar fi barele de protecţie cu design sport, grila radiatorului specifică GTI, jantele Denver pe 17″ sau eleronul supradimensionat), la interior găsim levierul schimbătorului de viteze şi maneta frânei de mână îmbrăcate în piele, scaunele faţă sport cu reglare pe verticală, tapiţeria specifică GTI-ului în design „Jacky” (fără inscripţionare) sau volanul sport din piele cu decor de aluminiu.

Aer condiţionat manual, geamuri şi oglinzi electrice, radio CD cu MP3

Lista de echipamente standard este extinsă: aer condiţionat manual (din păcate Climatronic se plăteşte extra), cheie de contact cu imobilizator electronic, computer de bord „Plus”, geamuri electrice, închidere centralizată cu telecomandă, lumini pentru citit faţă/spate, oglinzi exterioare reglabile electric şi încălzite, oglinzi make-up iluminate situate în parasolare, pachet Lumini şi Vizibilitate (2 lumini la picioare faţă, oglindă retrovizoare cu sistem automat antiorbire, senzor de ploaie), inclusiv lumini de drum permanente cu funcţie Leaving Home şi funcţie manuală Coming Home, priza 12 V situată în portbagaj, Radio RCD 310 cu funcţie MP3, 8 incinte acustice, antena Diversity şi conector multimedia AUX-IN, servodirecţie electromecanică reglabilă în funcţie de viteză, sistem „Easy Entry” (pentru caroserie in 2 uşi), suport lombar scaune faţă.

gti

9 airbag-uri, ESP, ABS, ASR

La capitolul siguranţă, Golf-ul GTI vine în varianta standard cu triunghi reflectorizant, asistent urcare rampă (pentru cutie DSG), sistem electronic de stabilitate ESP cu ABS şi ASR, airbag şofer şi pasager cu posibilitatea dezactivării airbag-ului pasager, inclusiv airbag genunchi pentru şofer, airbag cortina faţă/spate şi airbag-uri laterale faţă, lampă ceaţă spate, faruri de ceaţă, ISOFIX (dispozitiv de fixare pentru 2 scaune copil pe bancheta din spate).

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.